top of page
 RECENT POSTS: 
No hay tags aún.

Visitem l'exposició 'Impossibilitat del dejuni'

Aquestes vacançes de nadal hem aprofitat per investigar les ofertes culturals del nostre barri. Com sabeu,un dels centres de prop de l’Institut és la biblitoeca Tecla Sala (http://www.teclasala.net/), on s’hi fan moltes exposicions. En aquesta ocasió vam assistir a l’exposició “La impossibilitat del dejuni ” de l’autor Jaume Pitarc. Hi havia molts quadres i també altres tipus d’obres, com per exemples obres audiovisuals que es reproduïen en televisors i s’escoltaven amb auriculars.

Jaume Pitarc és un autor català que treballa sobre l’extraviament (és a dir, el fet de sentir-se perdut o abandonat) com aspecte fonamental de l’èsser humà. Treballa habitualment amb elements fabricats o habitats per l’home, la qual cosa l’ha ajudat a fer-se una idea de si mateix i del món que l’envolta.

"La pràctica impossibilitat del dejuni" representa una revisió de la trajectòria de Jaume Pitarch. Hi ha 43 obres exposades. Es tracta d’ obres en diferents format com escultures, instal·lacions, dibuixos, vídeos i textos. L'exposició representa la potència física i emocional del seu treball a traées del recorregut de la vivència i el pas del temps com a sistema d’ entendre l’art.

Us deixem amb una galeria de fotos de la nostra visita:

ewedhsdfhsdgjsdfhfsdjhdfdfgjfhd

ewedhsdfhsdgjsdfhfsdjhdfdfgjfhd​

ewedhsdfhsdgjsdfhfsdjhdfdfgjfhd


bottom of page